付属機関・施設

交換留学生用のページ〜For Incoming Exchange Students〜

交換留学生へのお知らせ 〜Information For Incoming Exchange Students〜

交換留学 申請様式(Application form for Incoming Exchange students)

Please refer to HERE for details.

申請書類は、原籍大学の交換留学生担当部署へ提出してください。担当部署での審査、承認を経る必要があります。
手続についての連絡、お知らせは、原籍大学の担当者を通じて連絡をおこないます。

* Send your application form to the Study Abroad and Exchange Coordinator in your home institute for assessment and approval. You will be given information on how to proceed through the various stages of the admission procedure from your home institution exchange coordinator.