付属機関・施設

交換留学生用のページ〜For Incoming Exchange Students〜

交換留学生へのお知らせ〜Information for incoming exchange students〜

2014年来日交換留学生到着日時連絡様式(Arrival form for exchange students coming in 2014)

Arrival Formファイル添付

2014年交換留学申請様式(Application form for exchange students coming in 2014)

0Needed documents for exchange students from Aprilファイル添付

0Needed documents for exchange students from Autumnファイル添付

1-1 Application for admission as an EXCHANGE STUDENTファイル添付

1-2 Personal Historyファイル添付

1-3 Personal Statementファイル添付

1-4 Language Competence Evaluation Formファイル添付

1-6 Medical Certificate for Exchange Studentファイル添付

2-1 Application for Certificate of Eligibility-spring start-ファイル添付

2-1 Application for Certificate of Eligibility-autumn start-ファイル添付

提出締切(Deadline for Application)
春開始学生 2013年11月30日(Spring start November 30, 2013)
秋開始学生 2014年4月30日(Autumn start April 30, 2014)

*申請書類は、原籍大学の交換留学生担当部署へ提出してください。(担当部署での審査、承認を経る必要があります。)
手続についての連絡、お知らせは原籍大学の担当者を通じて連絡があります。

*Send your application form to the Study Abroad and Exchange Coordinator for assessment and approval. You will be given information on how to proceed through the various stages of the admission procedure from your home institution exchange coordinator.