台風8号の接近に伴う定期試験の取扱いについて:Class cancellation information in case of emergencies/disasters

明日8月6日(火)の未明から台風8号が九州北部に接近する予報が出ております。
 定期試験の実施については明日8月6日(火)午前6時の状況で判断し、午前7時までにホームページでお知らせします。
 大学ホームページの「自然災害等に伴う休講措置について」のバナーをクリックしてご確認ください。

Cancellation of all semester-end examinations is possible under affection of Typhoon No.8 on August 6, Tuesday. The decision is to be made at 6:00a.m. on August 6, Tuesday and be announced by 7:00a.m. on the the University's webpage.

<問い合わせ先>
 ひびきのキャンパス 学務第二課 Academic Services Department Division II

2019年08月05日